Słuchaj, jeśli gubisz się w tych wszystkich zakładkach, to koniecznie wejdź na slot neo, bo tam interfejs jest zrobiony naprawdę z głową i pod telefonem wszystko śmiga. Nie musisz niczego zgadywać, bo w profilu masz taką specjalną sekcję "tablica rozdzielcza", która jest mega pomocna. Ja na początku też trochę błądziłem, ale polecam zerknąć na ich mapę "gdzie kliknąć" - tam masz proste zasady rozpisane krok po kroku. Jeśli szukasz statusów wpłat albo historii, to wszystko znajdziesz w zakładce Kasjer -> Deposit. Z mojego doświadczenia to jedno z bardziej przejrzystych kasyn, bo nie ukrywają niczego w regulaminach, tylko dają gotowe instrukcje bezpośrednio w koncie. Bardzo mi się podoba, że w jednym widoku masz podgląd na saldo, bonusy i weryfikację. Gra się tam bardzo stabilnie i bez lagów, co przy sesjach na mobile jest dla mnie kluczowe. Moim zdaniem to miejsce jest idealnie skrojone pod kogoś, kto chce mieć pełną kontrolę nad kontem bez pisania co chwilę na czat do supportu. Po prostu wejdź w panel i zobacz te tablice, a wszystko stanie się jasne w minutę.